четвер, 10 листопада 2016 р.

Вікторина «Сторінками казок»

Мета: Поглибити знання учнів про казку. Розширити знання про авторські казки. Розвивати мислення, зв’язне мовлення, уяву, творчі здібності. Виховувати інтерес до читання, любов до книги, бажання читати казки.  

   Казка… Як багато доброго, таємного, цікавого зберігає в собі це слово. Казка – це дитинство людства і його мудрість. Кожен з нас, як був малюком, із задоволенням слухав, коли йому читали чи розповідали казки. Правильно говорять: «Тисячі речей забудете, а тих хвилин, коли нам люба мама чи бабуся розповідала казки, не забудете ніколи».

   Казка – це добре, розумне, вічне. Вона передається з уст одного покоління іншому. Сьогодні, до Дня української писемності і мови, вчителі початкових класів Грузької загальноосвітньої школи провели виховний захід присвячений казці – і народній, і літературній. У казковій кімнаті діти складали казку, відповідали на питання вікторини за загадками і малюнками, пригадали багато казок, їх персонажів. Найменші учні довідались про те, що є дуже багато чудових літературних казок, які написали талановиті казкарі світу, розглянули виставку книг народних і авторських казок. Нехай казки ідуть по світу, нехай живуть серед нас, вчать, як треба по правді жити.






Немає коментарів:

Дописати коментар