субота, 1 жовтня 2016 р.

Розмальовка "Вивчаємо українську абетку"

Розмальовка "Вивчаємо українську абетку"

Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого віку новий комплект практичних завдань – розмальовку за літерами української абетки, що у цікавій формі познайомить малюків із літерами українського алфавіту, а також чудово розвиватиме їх дрібну моторику та координацію рухів.
У завданнях дитині необхідно розмалювати зображення, що ілюструє певну букву української абетки. Завдяки виконанню цих захоплюючих завдань дитина навчиться впізнавати літери українського алфавіту та знатиме їх написання, що стане основою для подальшого навчання читання та письма.
Виконання завдання також сприятиме розвитку кольорового та просторового сприйняття дитини, прищеплюватиме художній смак та пробуджуватиме її мистецькі здібності.
Працюючи над кожним завданням розмальовки дитина матиме змогу досягти вправності кистей рук, а також розвити зорово-рухову координацію.
Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів.
Завантаження практичних завдань для дітей безкоштовне і доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації. Перейти до перегляду комплекту завдань>>>

Немає коментарів:

Дописати коментар